Duitse ploeg zonder puntenverlies in de Champions League voor drie keer je inzet!

Vanavond is het weer tijd voor de hoogste clubcompetitie in Europa, de Champions League. Bayern München en Inter nemen het tegen elkaar in Groep C. De wedstrijd wordt gespeeld op Duits terrein, in de Allianz Arena, gelegen in München. Dit stadion heeft plek voor 75.024 supporters. 

De wedstrijd staat onder leiding van de Slowaakse scheidsrechter Ivan Kruzliak, hij floot twintig keer eerder in de Champions League.

De thuisploeg, Bayern München, is nog zonder puntverlies in de Champions League en staat met vijftien punten bovenaan in Groep C. Alle vijf de wedstrijden werden met minimaal twee doelpunten verschil gewonnen. Het doelsaldo van Bayern München liegt er dan ook niet om, zestien goals voor en slechts twee goals tegen. Opvallend genoeg werden de twee goals gemaakt door Viktoria Plzen, die slechts drie keer het net wisten te vinden. De topscorer van Der Rekordmeister is Leroy Sané, hij wist vier keer het net te vinden.

De tegenstander, Inter, staat op een tweede plaats met tien punten uit vijf wedstrijden. De Italiaanse club wist drie keer te winnen en één keer gelijk te spelen. 

Daarnaast verloren ze ook één wedstrijd, tegen de aankomende tegenstander Bayern München. De ploeg van Simone Inzaghi wist tien keer te scoren moest vijf goals incasseren. De topscorer van Inter is Edin Dzeko, hij scoorde drie keer. 

Live Betting NL - de #1 op live wedden