Daily Double! Talentvolle ploeg verzekerd zich van Europa League voor 2 keer je inzet!

Het is weer tijd voor een lekkere avond Champions League voetbal op deze dinsdagavond, de 1e van november. Groep A is al zo goed als beslist, maar nog niet voor 100%. Als Rangers FC vandaag met vijf of meer doelpunten verschil weet te winnen van Ajax, weet het alsnog de Europa League te bereiken. Voor de Amsterdammers zal het daarentegen alles aan gelegen zijn om zich op Europees gebied weer eens weet te bewijzen, na nederlagen tegen zowel Napoli als Liverpool.

Rangers FC is wederom in een concurrentie strijd verwikkeld met Celtic. Beide teams zijn al jaren de grote meesters in het Schotse voetbal. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst wist dit seizoen al negen keer te winnen. Daarnaast werd er twee keer gelijk gespeeld en één keer verloren. Momenteel staan ze 4 punten achter op Celtic. De Champions League campagne is uitgelopen in een groot fiasco. Alle wedstrijden werden verloren door de Schotten.

Ajax doet in de Eredivisie wat ze moeten doen, namelijk winnen. De Amsterdammers zijn na 11 speelrondes koploper in de Nederlandse competitie. Er werden negen wedstrijden gewonnen, één gelijk gespeeld en één verloren. Ajax staat bekend om de goede resultaten in de Champions League de laatste jaren, vandaar dat dit jaar dan ook erg tegenvallend is. De ploeg van Alfred Schreuder won maar één keer, van Rangers. Van Napoli en Liverpool werd twee keer verloren, waardoor de Amsterdammers zijn uitgeschakeld in de Champions League. De hoop is nu dus gevestigd op de Europa League.