Voormalig Real Madrid-speler schiet tegen meest incasserende La Liga ploeg

Getafe treedt maandagavond aan in een absolute kelderkraker in La Liga. De ploeg gaat op bezoek bij hekkensluiter Elche. Elche is volgens de statistieken de ploeg die de meeste schoten moet incasseren. Niet geheel los te zien van de plek op de ranglijst.

Borja Mayoral vormt dit seizoen samen met Enes Unal het spitsenduo bij Getafe. De odds voor schoten van Mayoral staan zeer hoog, en gezien het feit dat Elche niet de allerbeste ploeg is zijn deze weddenschappen zeker haalbaar.

Op Unibet krijgen we mooie value voor een schot op doel van de ex-speler van Madrid en Wolfsburg. Ook twee schoten in totaal staat op een mooie odd. “Schieten op die kist”, zullen we vanavond roepen. Een schot richting doel van Mayoral staat op 2.40, en dat is mooie value ten opzichte van bet365, dat met 1.72 een stuk lager zit. Twee schoten in totaal, waarbij geblokte schoten en schoten naast het doel ook meetellen, betaalt 2.10 uit. Het is hier wellicht verstandig om beide weddenschappen single te spelen. Maar dat blijft uiteraard ieders eigen keus. Combineren kan op bet365 via de betbuilder, maar daar liggen de odds een stuk lager. Vandaar dat we adviseren via Unibet of Betcity te spelen.