Scaligeri verliest voor de 7e keer voor bijna 3 keer je inzet!

Het weekend zit er weer op, maar er wordt nog steeds gevoetbald. De Serie A wordt op maandag afgesloten door twee wedstrijden: Hellas Verona – AS Roma en Monza – Bologna. Bij winst van de Romeinen kunnen ze naar de 4e plek stijgen. Hun tegenstander, Hellas Verona hebben een erg zwaar seizoen. Er zal om 18:30 afgetrapt worden in het Marc Antonio Bentegodi.

Hellas Verona heeft zoals eerder vermeld een belabberd seizoen. Er werd pas één keer gewonnen. Daarnaast speelden ze twee keer gelijk en verloren ze acht keer. In deze 11 wedstrijden kwamen ze 10 keer tot scoren en incasseerden ze 21 goals. De ploeg van Salvatore Bocchetti krijgt het maar niet voor elkaar, zo werden de laatste zes wedstrijden allemaal verloren.

De ploeg van José Mourinho heeft een bewogen seizoen. De Romeinen wonnen in de nationale competitie zeven keer, speelden één keer gelijk en verloren drie keer. In deze 11 wedstrijden kwamen zij 13 keer tot scoren en kregen ze 10 tegendoelpunten. In de Europa League gaat het ook nog niet van harte. Er werden twee wedstrijden gewonnen, één gelijk gespeeld en ook twee verloren.

Onderlinge duels tussen Hellas Verona en AS Roma eindigen altijd in veel doelpunten. De laatste zes edities eindigden allemaal in meer dan tweeënhalf doelpunten. Het belooft dus wederom een leuke pot te worden, maar helaas zal dit voor Hellas Verona weer een verliespartij worden.