Ex-Eredivisiespeler scoort achtste goal van het seizoen voor ruim vier keer je inzet!

Vanavond staat de laatste wedstrijd van speelronde 12 in de Serie A op het programma. Monza en Bologna gaan het voor het eerst in de geschiedenis tegen elkaar opnemen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Brianteo, gelegen in Monza. Er wordt om 20:45 afgetrapt.

Monza staat met tien punten uit elf wedstrijden op een vijftiende plek. De promovendus wist drie wedstrijden te winnen, tegen Juventus, Sampdoria en Spezia. Daarnaast werd er één keer gelijkgespeeld en maar liefst zeven keer verloren. In deze wedstrijden kreeg Monza negentien doelpunten tegen en wisten ze tien keer het net te vinden. De topscorer van Monza is Stefano Sensi, de huurling van Inter. Hij wist twee keer te scoren.

De tegenstander, Bologna, staat met tien punten uit elf wedstrijden op een veertiende plek in de Serie A. De ploeg van Thiago Motta wist slechts twee keer te winnen, van Fiorentina en Lecce. Daarnaast speelde ze vier keer gelijk en verloren ze vijf wedstrijden. In deze wedstrijden wisten ze twaalf doelpunten te maken en incasseerden ze zeventien doelpunten. Marko Arnautovic heeft een groot aandeel in de gemaakte doelpunten, hij scoorde namelijk zeven keer. 

In de laatste drie wedstrijden kreeg Monza elke keer een tegengoal. 

Live Betting NL - de #1 op live wedden