Daily Double! Ploeg met minste tegendoelpunten wint voor 2 keer je inzet!

In de Turkse competitie wordt er op deze maandagavond wederom gevoetbald. De nummer 6 van de competitie, Basaksehir neemt het thuis op tegen de nummer 17 van de competitie, Giresunspor. Er zal om 18:00 afgetrapt worden in het Basaksehir Fatih Terim Stadium, gelegen in Istanbul.

Basaksehir staat momenteel op de 6e plek. Er werden zes wedstrijden gewonnen, twee wedstrijden gelijk gespeeld en twee wedstrijden verloren. In deze 10 wedstrijden kwamen ze 13 keer tot scoren, daarnaast kregen ze pas 4 doelpunten tegen, het minste van heel de Turkse competitie! Op de Europese velden doet Basaksehir het erg goed. De Turken staan met 10 punten op de 1e plek. Er werden drie wedstrijden gewonnen, één gelijk gespeeld en één verloren. Ook in de Conference League krijgen ze weinig tegengoals, pas twee in vijf wedstrijden.

Giresunspor staat op de 17e plek, in de degradatiezone. De ploeg van Hakan Keles wist dit seizoen pas twee keer te winnen. Daarnaast werden er drie gelijk gespeeld en vijf verloren. De Turkse ploeg wist vorig jaar maar net degradatie te voorkomen, ze eindigde namelijk op de 16e plek. Ook dit jaar weten ze niet boven de degradatiestreep uit te komen. Giresunspor wist dit seizoen pas 7 keer te scoren!

Zoals eerder vermeld krijgt Basaksehir dus weinig doelpunten tegen. Daarnaast scoort de tegenstander, Giresunspor erg moeilijk. De kans is dus erg groot dat deze wedstrijd eindigt in een wedstrijd met weinig doelpunten.