De Tricolores winnen vermakelijke wedstrijd voor ruim vier keer je inzet!

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. Willem II gaat op bezoek bij Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld op De Toekomst en begint om 20:00. Dit stadion is gelegen in Amsterdam. 

De thuisploeg, Jong Ajax, staat met zestien punten uit twaalf wedstrijden op een dertiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Johnny Heitinga wist vier keer te winnen, vier keer gelijk te spelen en vier maal te verliezen. In deze wedstrijden wisten ze twintig doelpunten te maken en incasseerden ze achttien goals. De topscorers van Jong Ajax zijn Lorenzo Lucca en Christian Kjelder Rasmussen, beide wisten vier keer het net te vinden.

Willem II staat met negentien punten uit twaalf wedstrijden op een achtste plek in de Keuken Kampioen Divisie. Ze wisten vijf keer te winnen, vier keer gelijk te spelen en verloren drie keer. In deze wedstrijden incasseerden ze veertien goals en wisten ze zelf achttien keer tot scoren. Michael de Leeuw is de topscorer van Willem II, hij maakte vier goals.

In vijf van de laatste zes wedstrijden bij Willem II, wisten beide teams het net te vinden. Bij Jong Ajax was dit in zes van de laatste zeven wedstrijden het geval.

Jong Ajax en Willem II hebben twee keer eerder tegen elkaar gespeeld. Één keer won Willem II met 7-1 en de andere wedstrijd eindigde in 1-1.