Schietgrage AZ-middenvelder haalt trekker over tegen hekkensluiter Eredivisie

Tijani Reijnders is een van de revelaties van het huidige AZ. De middenvelder haalt een hoog niveau en baarde de voorbije maanden opzien door zijn schoten richting de goal van tegenstanders.

AZ draait ook dit seizoen weer mee in de top van de Eredivisie. De Alkmaarders beschikken over een fris team dat bestaat uit frivole voetballers. Een van hem is middenvelder Tijani Reijnders. De controlerende middenvelder is opvallend vaak op de helft van de tegenstander te vinden.

De middenvelder loste de voorbije weken misschien wat minder schoten dan aan het begin van het seizoen, maar wellicht is dit parallel aan de kleine dip waarin AZ verkeert. De ploeg herpakte zich doordeweeks echter met een 1-2 overwinning op Vaduz. Volendam lijkt een ideale tegenstander om dat vertrouwen nog verder omhoog te krikken. We zien AZ hier domineren en de kans is groot dat er een boel schoten komen vanaf de kant van de Alkmaarders. Drie schoten, waarvan een tussen de palen, moet voor Reijnders zeker tot de mogelijkheden behoren. En dat voor een ruime verdubbeling van onze inzet.