Een slechte aanval bezorgt Ramsdale een 5de clean sheet!

In de Premier League neemt Arsenal het vandaag thuis op tegen Nottingham Forest. The Gunners zijn aan een fantastisch seizoen bezig, waardoor ze aan het begin van deze speeldag op de eerste plaats stonden. Het voetbal wat de ploeg van Arteta de afgelopen speeldagen liet zien, is niet meer zoals aan het begin van het seizoen. Ondanks het mindere voetbal weten ze wel te presteren. Zo pakten ze in de laatste 5 wedstrijden 13 punten. Als we naar heel het seizoen kijken, hebben ze 28 punten weten te behalen uit 11 wedstrijden. Ook mocht Ramsdale in de Premier League al 4 keer een clean sheet op zijn naam schrijven.

Nottingham Forest kan onmogelijk tevreden zijn over het seizoen tot nu toe. Ze staan op de laatste plaats, met slechts 9 punten uit 11 wedstrijden. Na een slechte periode waar dat ze 1/21 pakten, pakten ze in de afgelopen 2 wedstrijden 4 punten. Wat wel duidelijk is bij de promovendus, is dat de aanval nog niet goed loopt. Van de 11 gespeelde matchen wisten ze in 6 wedstrijden het net niet te vinden. In de overige wedstrijden scoorden ze 8 keer.

Als we de selectie van beide ploegen bekijken, kunnen we concluderen dat er een serieus kwaliteitsverschil is. Arsenal beschikt zowel over betere spelers als over een betere trainer. Als we hierbij de statistieken mee in rekening houden, verwachten we dat Arsenal wint zonder een tegendoelpunt te krijgen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden