Daily Double! Koploper wint thuis voor de zesde keer op rij voor 2 keer je inzet!

De laatste dag van het weekend is alweer aangebroken. Op deze dag kun je lekker bankhangen en voetbal wedstrijden kijken, want er zijn weer een hoop wedstrijden om naar te kijken. Zo ook in de Bundesliga, waar Union Berlin het thuis gaat opnemen tegen Borussia Mönchengladbach. Om 15:30 wordt er afgetrapt in het ‘An der alten Forsterei’.

Union Berlin is verrassend koploper in de Bundesliga. De Duitsers wisten dit seizoen al zeven wedstrijden te winnen. Daarnaast speelden ze twee keer gelijk en verloren ze ook twee keer. Van de vijf wedstrijden die Union thuis heeft gespeeld in de nationale competitie, wisten ze er vier te winnen en speelden ze er één gelijk. In de Europa League doet de ploeg van Urs Fischer het ook prima. Drie wedstrijden werden er gewonnen en twee werden helaas verloren. Daarmee staan ze keurig op de 2e plek en maken ze grote kans om te overwinteren in de Europa League.

Voor Borussia Mönchengladbach is het een lastig seizoen. De ploeg van Daniel Farke staat momenteel op de 11e plek. Er werden vier wedstrijden gewonnen, drie gelijk gespeeld en ook drie verloren. Daarnaast werd Gladbach vorige week al vroeg uitgeschakeld in de Duitse beker, de DFB Pokal. Er werd met 2-1 verloren van Darmstadt, een ploeg die uitkomt in de 2e Bundesliga.

Union heeft de laatste onderlinge duels niet verloren. Van de laatste 4 duels wist Union er drie te winnen en speelden ze één keer gelijk. Union en Gladbach hebben in de historie sowieso pas zes keer tegen elkaar gespeeld. Drie keer ging de winst naar Union, twee keer deelden ze de punten en Gladbach wist één keer te winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden