Baskische voetbalclub wint voor ruim vier keer je inzet!

Vanavond staat de één na laatste wedstrijd van speelronde 12 in de La Liga op het programma. Nummer vier Real Sociedad gaat het opnemen tegen nummer vijf Real Betis. Real Sociedad heeft op dit moment twee punten meer dan Real Betis. De wedstrijd begint om 21:00 en wordt gespeeld in de Reale Arena, gelegen in San Sebastian. 

Real Sociedad wist zeven keer te winnen, één keer gelijk te spelen en drie keer te verliezen in de La Liga. De ploeg van Imanol Alguacil Barrenetxea scoorde zestien doelpunten en moest dertien goals incasseren. Middenveld Brais Méndez is met vijf goals de topscorer van Real Sociedad. 

De laatste vijf van de zeven wedstrijden die Real Sociedad speelde, vielen er minder dan 2.5 goals. 

Real Betis wist dit seizoen zes keer te winnen, twee keer gelijk te spelen en drie keer te verliezen in de La Liga. Ze wisten veertien keer het net te vinden en incasseerden acht goals. De topscorer van Real Betis is Borja Iglesias, hij wist zeven keer het net te vinden. 

Van de laatste vijf wedstrijden tussen Real Sociedad en Real Betis, wist Real Sociedad geen één keer te winnen.