Paraguayaan helpt zijn ploeg aan de overwinning voor ruim 5 keer je inzet!

Vanmiddag om 16.00 uur trappen Newcastle United en Aston Villa af voor speelronde 14 in de Premier League. De wedstrijd tussen de nummer 4 en nummer 15 van de competitie staat onder leiding van arbiter Paul Tierney. Het decor is het altijd sfeervolle St. James’ Park te Newcastle.

Het ambitieuze Newcastle presteert de laatste weken geweldig. Er werd al 7 wedstrijden op rij niet verloren, waardoor voorlopig dus de vierde plek in de Premier League wordt bezet. De ploeg van trainer Eddie Howe kan echter nog worden ingehaald door Chelsea en Manchester United, die beiden een wedstrijd minder hebben gespeeld. Dit doet niets af aan de prestatie van Newcastle, die onder de nieuwe eigenaar de weg omhoog hebben ingeslagen. De investeringen werpen voorlopig hun vruchten zichtbaar af. Toch is de grote man van dit seizoen, Paraguayaan Miguel Almiron, een bekend gezicht in noordoost-Engeland. De topscorer, die dit seizoen al 6 Premier League doelpunten maakte, staat al sinds 2018/2019 bij Newcastle United onder contract.

Aston Villa moet het tot nu toe doen met een plaats halverwege het rechterrijtje. Na het behalen van 12 punten uit twaalf wedstrijden vinden The Villans zich terug op de vijftiende stek. De laatste 5 wedstrijden werd één keer gewonnen, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren. Dit seizoen werd er nog niet gewonnen op vreemde bodem. Daarnaast is St. James’ Park sowieso geen fijn stadion voor Aston Villa, want de laatste winstpartij op bezoek bij Newcastle stamt uit 2005. Newcastle voelt zich dan ook wel bijna onverslaanbaar in eigen huis, de laatste 19 thuiswedstrijden werd enkel verloren van Liverpool. Grote clubs als Arsenal werden zelfs verslagen en tegen het grote Manchester City werd in een waar spektakelstuk 3-3 gespeeld.

Wij verwachten dan ook dat Newcastle United de volle buit pakt vandaag. Daarbij gaat Miguel Almiron zijn goede vorm doorzetten door wederom te scoren. Dit deed hij de laatste 5 wedstrijden al vijfmaal. Enkel in het doelpuntloze gelijkspel tegen Manchester United wist hij het net niet te vinden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden