Messi bevestigd zijn vorm opnieuw in een simpele overwinning!

In de Ligue 1 staat de onvermijdelijke kampioen opnieuw op de eerste plaats. We hebben het uiteraard over PSG, dat alweer 5 punten los staat. Vandaag nemen ze het thuis op tegen Troyes.

De vorm van PSG is zoals wordt verwacht, zeer goed. Na 3 gelijke spelen, waarvan 2 in de Champions League, wisten ze de afgelopen 3 matchen terug te winnen. Zo ook afgelopen dinsdag, de ploeg uit de Franse hoofdstad wist maar liefst 7 keer het net te vinden tegen Maccabi Haifa. Als we enkel kijken naar hun resultaten in de competitie zien we dat ze van de 12 matchen er 10 wonnen en 2 wedstrijden gelijk eindigden. Messi weet zijn draai eindelijk te vinden in de Frans topploeg. De Argentijn gaf in 11 duels al 9 assists en scoorde 6 keer. Ook in de Champions League weet hij te presteren. Zo gaf hij in deze campagne in 4 wedstrijden 3 assists en scoorde 4 keer.

Troyes verkeerd in een matige vorm. Van de laatste 4 wedstrijden wisten ze geen enkele te winnen. Ze speelden 3 keer gelijk, en verloren in Nice. Na een slechte seizoenstart waar ze 0/9 pakten, wisten ze de 2 matchen erna wel te winnen. We moeten wel even vermelden dat ze in beide wedstrijden werden geholpen door een rode kaart voor de tegenstander.

We verwachten vandaag een simpele zege voor PSG. De vorm is uitstekend en met de 3 topaanvallers weten ze makkelijk het net te vinden. Gezien de vorm van Messi zien we hem zeker opnieuw het net vinden.