Koploper zet winstreeks voort voor ruim 2,5 keer je inzet!

Vanmiddag om 15.00 uur word de wedstrijd tussen Napoli en Sassuolo afgewerkt in het Stadio Diego Armando Maradona, vernoemd naar de clublegende. De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter Antonio Rapuano. De ploeg uit Napels is de grote favoriet.

Napoli draait een geweldig seizoen. Ze gaan zowel in de nationale competitie als in hun Champions League groep aan kop en zijn ook in beide competities nog ongeslagen. In de Champions League werden alle vijf de wedstrijden tot nu toe gewonnen, in de Serie A moesten de punten tweemaal worden gedeeld. Coach Spalletti lijkt de perfecte formule voor zijn ploeg te hebben gevonden, gezien het feit dat de Raspadori al 12(!) wedstijden op rij hebben gewonnen.

Sassuolo draait een redelijk stabiel seizoen en bezet momenteel de negende plaats in de Serie A. De ploeg uit Noord-Italië is de laatste jaren een stabiele middenmoter die meestal net niet meedoen om de Europese tickets. De laatste 5 wedstrijden eindigden driemaal in het voordeel van Sassuolo, er werd verloren van (sub)toppers Atalanta en Inter Milaan. Trainer Alessio Dionisi zal proberen zijn ploeg voor het eerst in jaren Europa in te krijgen, maar heeft hevige concurrentie.

De onderlinge resultaten tussen Napoli en Sassuolo zijn in het voordeel van Napoli. De ploegen speelden pas in 2013 voor het eerst tegen elkaar, sindsdien won Napoli 7 wedstrijden, werd het tweemaal een gelijkspel en pakte Sassuolo ook één keer de drie punten. Wij verwachten dat Napoli haar favorietenrol vanmiddag waarmaakt en dat beide teams tot doelpunten weten te komen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden