Grieks international bezorgt club minimaal een punt voor bijna vier keer je inzet!

Vanmiddag is het weer tijd voor een potje nationaal voetbal in Nederland. Er staat een wedstrijd in de middenmoot op het programma. De club uit Friesland SC Heerenveen gaat het opnemen tegen de club uit de provincie midden in het land, FC Utrecht. De wedstrijd begint om 16:30 en wordt gespeeld in het Abe Lenstra Stadion. 

SC Heerenveen staat zeventien punten uit elf wedstrijden op de zevende plek in de Eredivisie. De ploeg van Kees Van Wonderen wist vier keer te winnen, maar liefst vijf keer gelijk te spelen en twee keer te verliezen. De Friezen wisten twaalf keer te scoren en moesten tien doelpunten incasseren. De van Bologna gehuurde spits Sydney van Hooijdonk, wist vijf keer het net te vinden en is daarmee clubtopscorer van SC Heerenveen.

De tegenstander, FC Utrecht, staat één plek onder de aankomende tegenstander. Zij wisten vijftien punten te behalen uit elf wedstrijden. De club uit provincie Utrecht wist vier keer te winnen, drie keer gelijk te spelen en ook vier keer te verliezen. In deze wedstrijden maakten ze vijftien goals en kregen ze negentien goals tegen. Bas Dost en Anastasios Douvikas hebben een groot aandeel in de gemaakte doelpunten, ze maakte beide vijf doelpunten.

De laatste drie onderlinge wedstrijden heeft FC Utrecht gewonnen. Daarnaast hebben ze in de laatste tien onderlinge wedstrijden geen enkele wedstrijd verloren.

Live Betting NL - de #1 op live wedden