Daily Double! Senegalees scoort en zet zijn team op de eerste plek voor 2 keer je inzet!

Het is weer zaterdag en dat betekent dat er weer gevoetbald wordt, zo ook in de Bundesliga. Om 15:30 zal Bayern München het gaan opnemen tegen FSV Mainz 05. Bayern speelde afgelopen week nog een wedstrijd tegen FC Barcelona in de Champions League, deze wedstrijd werd met 0-3 gewonnen door doelpunten van: Mané, Choupo-Moting en Pavard.

De nummer twee van de Bundesliga heeft een mooi seizoen. In de nationale competitie staan ze momenteel op de tweede plek, maar het begin steeds beter te draaien bij de ploeg van Julian Nagelsmann. Er werd dit seizoen al zes keer gewonnen. Daarnaast speelden Der Rekordmeister vier keer gelijk en verloor het één keer. Ze kwamen daarbij al 32 keer tot scoren en incasseerden 8 goals. In de Champions League werden alle vijf de wedstrijden gewonnen en wisten ze maar liefst 16 doelpunten te maken.

Sadio Mané lijkt zijn vorm te herpakken na zijn flitsende goal tegen FC Barcelona. De Senegalees wist dit seizoen in totaal al acht doelpunten te maken voor zijn nieuwe werkgever Bayern München.

FSV Mainz doet het ook zeker niet onaardig in de Bundesliga. De ploeg van Bo Svensson wist dit seizoen al vijf keer te winnen. Daarnaast werden er drie wedstrijden gelijk gespeeld en drie verloren. Met 18 punten uit 11 wedstrijden staat Maine keurig op de 7e plek in de nationale competitie. De laatste drie wedstrijden werden allemaal gewonnen door de ploeg van Svensson.

Van de twintig wedstrijden die Bayern en Mainz onderling tegen elkaar speelden wist Bayern er maar liefst 16 te winnen. Er werd maar één keer gelijk gespeeld, in 2017. Mainz wist drie keer te winnen van de Duitse grootmacht.

Live Betting NL - de #1 op live wedden