Daily Double! Regerend kampioen wint doelpuntrijke duel voor ruim 2 keer je inzet!

Het is weer zaterdag en dat betekent, veel voetbal wedstrijden in verschillende nationale competities. In de Jupiler Pro League staat er een mooi affiche klaar tussen de nummer drie van de competitie, Club Brugge en de nummer veertien van de competitie, KV Oostende. Er zal om 20:45 afgetrapt worden in het Jan Breydel Stadium.

Club Brugge heeft een degelijk seizoen. In de nationale competitie wisten ze al negen wedstrijden te winnen. Daarnaast speelden ze twee keer gelijk en verloren ze drie wedstrijden. Met 29 punten uit 14 wedstrijden staan ze momenteel op de 3e plek, met maar liefst 11 punten achter koploper Genk (1 wedstrijd minder gespeeld). In de Champions League staat Brugge bovenaan. Drie wedstrijden werden er gewonnen, één gelijk gespeeld en één verloren.

KV Oostende heeft een matig seizoen. De nummer 14 van de competitie wist pas 14 punten te halen. Er werd vier keer gewonnen. Daarnaast speelden ze twee keer gelijk en werden er al acht wedstrijden verloren. In deze 14 wedstrijden kwamen ze 15 keer tot scoren en moesten ze 26 keer een doelpunt incasseren.

Club Brugge heeft een enorm voordeel als het gaat om onderlinge resultaten. De laatste 12 wedstrijden werden allemaal gewonnen door Brugge. Daarnaast eindigde de laatste vijf wedstrijden allemaal in meer dan tweeënhalf goals.