Stan the man na een thriller op weg naar de halve finale!

Vandaag staat de kwartfinale op het programma in Basel. Thuisspeler Wawrinka neemt het tegen Bautista-Agut dus op voor een plek in de halve finale. Beide spelers boekten deze week knappe overwinningen, waardoor we ons aan een mooie partij mogen verwachten.

Wawrinka laat al heel de week fantastisch tennis zien. In zijn eerste ronde versloeg hij nummer 3 van de wereld Ruud met 6-4/6-4. Gister versloeg de Zwitser Nakashima in 3 sets. In beide wedstrijden liet Wawrinka zeer goed tennis zien. Zowel zijn forehand als zijn backhand lopen uitstekend, waarmee hij iedere tegenstander in de problemen kan brengen.

Net zoals Wawrinka, is ook Bautista-Agut aan een goede week bezig. De Spanjaard moest nog geen set afstaan. Hij won met 6-4/6-1 van Djere, waarna hij in de 8ste finale met 6-3/6-2 te sterk was voor Murray. Voor Bautista zijn deze resultaten meer dan welkom, nadat hij in de afgelopen 2 weken telkens in de eerste ronde werd uitgeschakeld. In Astana wist de nummer 22 van de wereld dan wel weer knap te winnen tegen Auger-Aliassime.

We verwachten vandaag een spannende wedstrijd. Beide heren laten solide tennis zien. Wawrinka kan bovendien ook nog eens rekenen op de steun van het publiek. Stan the man is sowieso een publiekslieveling, en nu speelt hij ook nog eens in eigen land. Hierdoor verwachten we dat Wawrinka de overwinning over de streep zal trekken, maar het zal zeker niet gemakkelijk worden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden