Koploper wint doelpuntrijk duel voor ruim 3 keer je inzet!

Ook deze vrijdagavond staat weer traditioneel in het teken van een Keuken Kampioen Divisie speelronde! Vanavond om 20.00 uur onder meer de wedstrijd van koploper Heracles, die op bezoek gaan bij Almere City. De wedstrijd staat onder leiding van Robin Gansner.

Almere City bezet na twaalf speelronden de negende positie, met 17 punten. Daarin werden 34 doelpunten gemaakt, zowel 17 voor als 17 tegen. Almere City wist slechts 2 van haar laatste 5 thuiswedstrijden te winnen. In totaal werden er 10 punten gepakt in 6 wedstrijden. Alex Pastoor zal hopen dat Jeredy Hilterman het weer op zijn heupen heeft tegen Heracles, hij wist in 3 van de laatste 4 wedstrijden te scoren en is met 7 goals en 2 assists de grote man bij Almere City.

Heracles Almelo gaat met een nauwe marge van 2 punten aan kop in de KKD. Van de laatste 5 wedstrijden werden er 4 geworden, enkel concurrent PEC Zwolle kreeg Heracles op de knieën. De ploeg van Frank Wormuth scoort er flink op los, in 12 duels gebeurde dat maar liefst 32 keer. De 15 tegentreffers zorgden echter al wel een paar keer voor puntverlies, maar toch heeft Heracles deze competitie al 28 punten verzameld. Grote wapen van Heracles zijn de verschillende doelpuntenmakers, met name Emil Hansson (6), Nikolai Laursen (5) en Samuel Armenteros (5). Emil Hansson is absolute MVP, hij gaf naast zijn zes treffers ook nog eens zevenmaal de assist aan een teamgenoot.

We verwachten dat de koploper de volle buit mee weet te nemen uit Almere in een doelpuntrijke wedstrijd. In de laatste 15 wedstrijden van Heracles, werden 14 keer minimaal 3 goals gemaakt. Het doelsaldo van Almere City verklapt ook een gemiddelde van 2,8 doelpunten per wedstrijd.