Ex-profvoetballer voor de vijfde keer op rij ongeslagen voor ruim drie keer je inzet!

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. ADO Den Haag gaat op bezoek bij de Limburgse ploeg Helmond Sport. De wedstrijd begint om 20:00

De thuisploeg, Helmond Sport, staat op een negentiende plaats met negen punten uit twaalf wedstrijden. Ze wisten drie keer te winnen en negen keer te verliezen. In deze wedstrijden kregen maar liefst 23 goals tegen en maakte zelf tien goals. De topscorer van Helmond Sport is Martijn Kaars, hij wist vijf keer het net te vinden. 

De tegenstander, ADO Den Haag, staat met vijftien punten uit twaalf wedstrijden op een veertiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Dirk Kuijt wist vier keer te winnen, drie keer gelijk te spelen en vijf keer te verliezen. In deze wedstrijden wisten ze zestien keer te scoren en moesten ze twintig goals incasseren. Thomas Verheydt heeft een groot aandeel in de gemaakte doelpunten, hij maakte er namelijk vijf.

Dit is de derde wedstrijd in de geschiedenis tussen Helmond Sport en ADO Den Haag. De vorige edities eindigde éénmaal in een gelijkspel en de andere wedstrijd wist ADO Den Haag te winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden