Engelse ploeg pakt de koppositie met winst bij middenmoter voor 3 keer je inzet!

Om 21.00 uur vanavond trappen Birmingham City en Queens Park Rangers af voor een wedstrijd in de Engelse Championship. De wedstrijd onder leiding van Tim Robinson wordt afgewerkt in het St. Andrew’s Trillion Trophy Stadium te Birmingham.

Birmingham City is terug te vinden op plek vijftien van de Championship, met 20 punten uit 16 wedstrijden. Er werd deze competitie 5 keer gewonnen, 5 keer gelijk gespeeld en 6 keer verloren. In de laatste vijf wedstrijden werden ook slechts 7 punten verzameld. Coach John Eustace zal de volle buit graag in Birmingham houden, dit lukte de laatste zes thuisduels namelijk slechts eenmaal.

QPR draait een prima seizoen en vinden we dan ook terug op een keurige tweede plaats. Als de ploeg uit Londen vanavond weet te winnen in en tegen Birmingham gaat ze zelfs met één puntje over koploper Burnley heen. Trainer Michael Beale zal er alles aan doen om dit te bewerkstelligen en een goede uitgangspositie creëren om weer te promoveren naar de Premier League. Een van zijn grote wapens, middenvelder Chris Willock, zal nog niet aanwezig zijn vanwege een blessure. Hij maakte in 9 duels al 6 goals namens de Super Hoops.

Bij de bookies is Birmingham licht favoriet voor de winst vanavond, maar gezien de vorm van QPR (12 punten uit 5 wedstrijden) denken wij hier anders over. Wij verwachten dat QPR de koppositie overneemt van Burnley en vanavond wint van Birmingham City.

Live Betting NL - de #1 op live wedden