Duitse trainers delen de punten voor ruim vier keer je inzet!

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de Bundesliga op het programma. Werder Bremen neemt het thuis op tegen Hertha BSC. De wedstrijd wordt gespeeld in het Weserstadion, gelegen in Bremen. De 37-jarige scheidsrechter blaast om 20:30 op zijn fluit voor het begin van de wedstrijd.

De thuisploeg Werder Bremen, staat met vijftien punten uit elf wedstrijden op een elfde plek in de Bundesliga. De ploeg van Ole Werner wist vier wedstrijden, drie keer gelijk te spelen en vier maal te verliezen. In deze wedstrijden kregen ze maar liefst achttien goals tegen en wisten ze zelf twintig keer te scoren. De topscorer van de thuisploeg is Niclas Füllkrug, hij maakte acht goals tot nu toe.

De tegenstander, Hertha BSC, staat op een dertiende plaats met elf punten uit elf wedstrijden. Ze wisten slechts twee keer te winnen, vijf keer gelijk te spelen en vier keer te verliezen. De ploeg van Sandro Schwarz heeft een doelsaldo van veertien goals voor en zestien goals tegen. De topscorer van Hertha is de Belg Dodi Lukebakio, hij wist vijf goals te maken.

In de laatste zes wedstrijden wisten beide teams een doelpunt te scoren. Daarnaast werd het in drie van de laatste vijf wedstrijden een gelijkspel.

Live Betting NL - de #1 op live wedden