Makkelijk Europees avondje voor Spaanse subtopper levert jou 2,5 keer je inzet op!

Vanavond om 21.00 uur trappen Omonia Nicosia en Real Sociedad af voor de vijfde speelronde van de Europa League. De wedstrijd op Cyprus zal onder leiding staan van Hongaars arbiter Tamás Bognár.

Omonia Nicosia verkeerd in dramatische vorm. Er staat op dit moment een reeks van 5 nederlagen voor de ploeg uit Cyprus. In de competitie staat de club uit hoofdstad Nicosia op een zeer teleurstellende tiende plek. Uit acht duels werden een schamele 9 punten verzameld. De kampioen van 2020/2021 zal zich minimaal op een plek in de Championship Group focussen, waarvoor de top 6 moet worden bereikt aan het einde van het seizoen. In groep E bezet Omonia Nicosia ook de laatste plek, er werd in de eerste vier wedstrijden geen enkel punt behaald.

Daartegenover staat vanavond de koploper uit groep E, Real Sociedad. Tot nu toe beleefd de Spaanse subtopper en foutloze Europese campagne. 12 punten uit 4 wedstrijden waarbij slechts 1 tegengoal werd geïncasseerd in een prima voorbode voor deze uitwedstrijd. In de competitie staat de club uit het Baskenland op een vierde plek. Deze positie zullen ze in San Sebastian graag willen behouden, zodat ze een Champions League ticket voor komend seizoen bemachtigen.

Afgelopen zaterdag kwam er een einde aan de winstreeks van 8 wedstrijden van Real Sociedad. We verwachten dat Sociedad vanavond echter geen problemen zal hebben met Omonia Nicosia. We voorspellen een overwinning zonder tegengoals voor Real Sociedad.