De trots van zuid verslaat voor de tweede keer de Oostenrijkse ploeg voor bijna vier keer je inzet!

Vanavond staat de vijfde speelronde in de Europa League op het programma. Feyenoord gaat op bezoek bij de Oostenrijkse ploeg Sturm Graz. De wedstrijd staat onder leiding van de Noor Espen Eskas en begint om 21:00. De wedstrijd wordt gespeeld in de Merkur Arena, gelegen in Graz.

De thuisploeg, Sturm Graz, behaalde vijf punten uit vier wedstrijden. Ze wisten één keer te winnen, twee keer gelijk te spelen en verloren één keer ruim van de aankomende tegenstander Feyenoord. Er werd namelijk met 6-0 verloren. Sturm Graz wist drie goals te maken en kreeg acht goals tegen in de Europa League. 

In de Nationale competitie staat Sturm Graz op de tweede plek met 28 punten uit dertien wedstrijden. Ze wisten acht keer te winnen, vier keer gelijk te spelen en één keer te verliezen.

Feyenoord staat op de eerste plaats met net zoveel punten als tegenstander Sturm Graz, namelijk vijf punten. De Rotterdammers wisten één keer te winnen, twee keer gelijk te spelen en één keer te verliezen. In deze wedstrijden kreeg de ploeg van Arne Slot acht goals tegen en wisten ze twaalf keer te scoren. Santiago Giménez is de topscorer van Feyenoord, hij maakte drie goals. 

Dit is de tweede onderlinge wedstrijd tussen Sturm Graz en Feyenoord in de historie.