Club uit Londen wint doelpuntrijke pot voor ruim drie keer je inzet!

Vanavond is het weer tijd voor de Conference League. West Ham United neemt het thuis op tegen Silkeborg IF. De wedstrijd wordt om 21:00 afgetrapt en wordt gespeeld in het London Stadium.

De wedstrijd moet in goede banen worden geleid door de Finse scheidsrechter Hyytia Jouni.

De thuisploeg, West Ham United, staat met twaalf punten uit vier wedstrijden op de eerste plaats in Groep B. De ploeg uit Londen wist alle wedstrijden te winnen. 

In deze vier wedstrijden kwam West Ham negen keer tot scoren en ze moesten vier goals incasseren. In de Premier League gaat het een stuk minder. De ploeg van David Moyes wist vier wedstrijden te winnen, twee keer gelijk te spelen en verloren zes keer. In deze wedstrijden incasseerden ze twaalf goals en wisten ze elf goals te maken. 

De uitploeg, Silkeborg IF, staat met zes punten uit vier wedstrijden op een tweede plek in Groep B. Ze wisten twee keer te winnen en de andere twee wedstrijden werden verloren. In deze wedstrijden scoorden ze maar liefst twaalf keer en kregen ze slechts vier goals tegen, waarvan drie tegen de aankomende tegenstander. 

Dit is de tweede wedstrijd in de geschiedenis tussen West Ham United en Silkeborg IF.

Live Betting NL - de #1 op live wedden