Verrassende koploper in Europa krijgt eerste goal tegen voor ruim zes keer je inzet!

Vanavond is het tijd voor de vijfde speelronde in de Champions League. Club Brugge neemt het thuis op tegen FC Porto. 

De wedstrijd begint om 18:45 en wordt gespeeld in het Jan Breydel Stadium. Dit stadion is gelegen in Brugge en heeft capaciteit voor ruim 29 duizend supporters. De wedstrijd staat onder leiding van de Brit Michael Oliver.

De thuisploeg, Club Brugge, staat verrassend met tien punten uit vier wedstrijden bovenaan in Groep B. De Belgische ploeg wist drie keer te winnen en speelde één keer gelijk. In deze wedstrijden wisten ze zeven keer te scoren en kregen ze geen enkele goal tegen. De topscorers van het team van Carl Hoefkens zijn, Sowah en Jutglà, beide wisten twee keer te scoren.

De tegenstander, FC Porto, staat tweede in de poule, met zes punten uit vier wedstrijden. De Portugese club wist twee keer te winnen, maar ook twee keer te verliezen. Er werd twee keer gewonnen van Bayer Leverkusen, met 2-0 en 0-3. Atletico Madrid en Club Brugge wisten FC Porto te verslaan, met 2-1 en met 0-4.

Het doelsaldo van de Dragões nul, want ze wisten zes keer te scoren, maar moesten ook zes doelpunten incasseren.

Club Brugge en FC Porto speelde drie keer eerder tegen elkaar. De Portugezen wisten hiervan twee keer te winnen en de Belgen één keer.

 

Live Betting NL - de #1 op live wedden