Nummer 5 van de wereld zonder problemen voorbij de thuisspeler!

Vandaag staan Novak en Tsitsipas tegenover elkaar in Wenen. Novak zal deze week dus actief zijn in eigen land, maar de verwachtingen zijn dat dit bij 1 match zal blijven. Tsitsipas staat op de 5de plaats op de ATP-ranking, dus we kunnen wel zeggen dat hij een wereldspeler is. De Griek was de afgelopen 2 weken actief in Astana en Stockholm, in beide toernooien wist hij de finale te halen. In Kazachstan bleek Djokovic te sterk, wat uiteraard geen schande is. Vorige week moest hij de titel afstaan aan het Deens talent Rune. In deze toernooien versloeg hij onder andere Hurkacz en Rublev.

De vorm van Novak is op zijn minst gezegd niet goed. Van zijn laatste 12 wedstrijden wist hij er slechts 3 te winnen. Van deze 3 overwinningen waren er 2 op de kwalificatie van de US Open. De afgelopen 2 weken verloor hij 2 keer in de eerste ronde van een challenger-toernooi. Deze verliespartijen waren tegen de nummer 279 en nummer 400 van de wereld.

We verwachten vandaag een simpele overwinning voor Tsitsipas. Het kwaliteitsverschil tussen deze heren is gewoonweg te groot, waardoor we Novak geen kans geven.

Live Betting NL - de #1 op live wedden