Duitser scoort tweede goal in Europa voor ruim drie keer je inzet!

Vanavond staat er weer een Champions League wedstrijd in Groep C op het programma. Viktoria Plzeñ moet afreizen naar Italië voor de wedstrijd tegen Inter. 

De wedstrijd begint om 18:45 en wordt gespeeld in Giuseppe Meazza. De wedstrijd staat onder leiding van de Zweedse scheidsrechter Andreas Ekberg. 

Inter staat met zeven punten uit vier wedstrijd op een tweede plaats in de Champions League. De Italiaanse club wist twee keer te winnen, van aankomende tegenstander Viktoria Plzeñ en van FC Barcelona. Daarnaast speelde het ook één keer gelijk tegen FC Barcelona. Wel moest het hun meerdere erkennen aan de Duitse grootmacht Bayern München. 

In deze wedstrijden kregen ze vijf goals tegen en wisten ze zelf zes keer te scoren. De zes goals werden gemaakt door allemaal verschillende spelers, Calhanoglu, Martínez, Dzeko, Barella, Dumfries en Gosens.

De tegenstander, Viktoria Plzeñ, staat met nul punten uit vier wedstrijden op een laatste plaats. Alle vier de wedstrijden werden ruim verloren. De ploeg uit Tsjechië kreeg maar liefst zestien goals tegen in vier wedstrijden en wist slechts drie keer te scoren. In de hoogste competitie van Tsjechië doen ze het stukken beter, want ze staan met 32 punten uit 12 wedstrijden op een eerste plek. De ploeg van Michal Bílek is nog ongeslagen in de competitie, ze wisten tien keer te winnen en speelde twee keer gelijk.