Daily Double! Man in vorm schiet zijn team naar de overwinning voor ruim 2 keer je inzet!

De tweede dag van het Champions League voetbal is aangebroken. Vanavond speelt Napoli thuis tegen Rangers. De vorige editie eindigde in een 0-3 voor Napoli. Bij winst van de Italianen kronen zij zich zeker als groepshoofd. Rangers speelt nog altijd voor plek 3, om door te stromen naar de Europa League. Er wordt om 21:00 afgetrapt in het Stadio Diego Armando Maradona.

Napoli is momenteel misschien wel de beste club in de wereld. Zowel in de nationale competitie, als in de Champions League zijn ze ongeslagen. In de Serie A werden er negen wedstrijden gewonnen en twee wedstrijden gelijk gespeeld. In deze wedstrijden scoorden ze maar liefst 26 keer en incasseerden ze 9 doelpunten. In de Champions League werden alle 4 de wedstrijden gewonnen. In deze wedstrijden kwamen de Partenopei maar liefst 17 keer tot scoren en moesten ze ook 4 doelpunten incasseren. De laatste 11 wedstrijden werden gewonnen door de Italianen.

De man in vorm voor Napoli is Victor Osimhen. De Nigeriaan was een tijdje uit de roulatie door een dijblessure. Sinds zijn terugkomst wist hij in de laatste drie wedstrijden te scoren.

Rangers FC doet het in de nationale competitie prima. Er werden acht wedstrijden gewonnen, twee gelijk gespeeld en maar één verloren. Ze kwamen 27 keer tot scoren en moesten 10 goals incasseren. In de Champions League beleeft de ploeg van Giovanni van Bronckhorst nog geen succes, alle 4 de wedstrijden werden namelijk verloren.