Daily Double! Een stapje dichter bij het overwinteren in de Champions League door deze overwinning voor ruim 2 keer je inzet’

Het is vandaag woensdag 26 oktober 2022, tijd voor een lekkere avond Champions League. De Duitsers, Eintracht Frankfurt, gaan het thuis opnemen tegen de Fransen, Olympique Marseille. Beide teams maken nog kans om de Champions League knock-outs te halen, maar dan is het belangrijk dat vanavond gewonnen wordt. De wedstrijd wordt om 21:00 afgetrapt in het Deutsche Bank Park, de thuisbasis voor Eintracht.

Eintracht Frankfurt doet het degelijk in de competitie. Er weren zes wedstrijden gewonnen. Daarnaast speelde de Duitse grootmacht twee keer gelijk en verloren ze drie keer. In deze 11 wedstrijden kwamen ze al 24 keer tot scoren, maar moesten ze ook al 18 goals incasseren. Momenteel staan ze op de 4e plek, met 3 punten achter koploper Union Berlin. De gelijkenis met de Champions League is, dat ze ook op de 4e plek staan, onderaan dus. Er werd kansloos verloren van Sporting (0-3). Daarnaast werd er verloren en gelijk gespeeld tegen Tottenham. De enige tegenstander die de Duitsers wisten te verslaan, is de tegenstander van vandaag, Marseille.

Marseille begon dit seizoen fantastisch. In de eerste zes wedstrijden wisten ze al 16 punten te behalen in Ligue 1. Daarna ging het echter een stuk minder, in de vijf opeenvolgende wedstrijden wisten ze maar zeven punten te behalen. Met 23 punten uit 12 wedstrijden staan ze dan ook op de 5e plek. In de Champions League staat de ploeg van Igor Tudor er een stuk beter voor. Er werd verloren van Tottenham en Eintracht, waarna de Fransen zich herpakten, door twee keer te winnen van Sporting.

De Duitsers wisten hun laatste drie wedstrijden te winnen. Daarnaast wonnen ze ook de drie onderlinge potten met Marseille, dit waren de enige wedstrijden die ze ooit tegen elkaar gespeeld hebben.