Strijd om de tweede plek kent maar één winnaar voor bijna 4 keer je inzet!

Het is weer tijd voor een lekkere avond Champions League voetbal. In groep E speelt Dinamo Zagreb vanavond thuis tegen AC Milan. Het is de 5e wedstrijd in de groepsfase en daarmee gaan we richting het eind. Beide teams strijden nog voor een plekje in de knock-outs.

Dinamo Zagreb heeft in de nationale competitie nog geen één keer verloren. Er werden elf wedstrijden gewonnen en twee wedstrijden gelijk gespeeld. Daarmee staat de ploeg uit de hoofdstad van Kroatië op de eerste plek. In de Champions League gaat het een stuk minder voor de Kroaten. Er werd gewonnen van Chelsea. Daarnaast werd er verloren van AC Milan, de tegenstander van vandaag. Tegen RB Salzburg werd één keer verloren en één keer gelijk gespeeld.

AC Milan heeft ook een mooi seizoen in de nationale competitie. De regerend kampioen wist acht wedstrijden te winnen, speelde twee keer gelijk en verloor pas één keer. Ook voor de Italianen geldt dat het in de Champions League een stuk minder voortvarend gaat. Er werd gelijk gespeeld tegen Salzburg. Daarnaast werd er gewonnen van Dinamo Zagreb. Tweemaal werd er verloren van Chelsea.

Bij Dinamo Zagreb scoorde beide teams in 4 van de laatste 5 wedstrijden. Voor AC Milan geldt dat ze bijna iedere wedstrijd wel een tegengoal krijgen. Van de laatste 10 wedstrijden, moest Milan in 9 wedstrijden een doelpunt incasseren. Het zal hoe dan ook een leuke pot worden tussen de nummer drie en vier van groep E.

Live Betting NL - de #1 op live wedden