Portugese topclub blijft ongeslagen dit seizoen voor vier keer je inzet!

Vanavond staat er weer een Champions League wedstrijd op het programma. Juventus gaat op bezoek bij Benfica. De wedstrijd begint om 20:45 en wordt gespeeld in het Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Dit stadion is gelegen in Lissabon. De wedstrijd staat onder leiding van de Serviër Srdan Jovanovic. 

De thuisploeg, Benfica staat met acht punten uit vier wedstrijden op een tweede plaats in de Champions League. De ploeg van Roger Schmidt wist twee keer te winnen, van Juventus en Maccabi Haifa.

Daarnaast speelde het twee keer gelijk tegen de Franse grootmacht PSG. Ook in de competitie doen ze het erg goed. De Portugese club behaalde 28 punten uit tien wedstrijden en staan dus terecht bovenaan. Benfica wist negen wedstrijden te winnen en speelde één keer gelijk.

De tegenstander, Juventus, doet het een stuk minder in de Champions League. Ze wisten slechts één wedstrijd te winnen, tegen Maccabi Haifa. De andere drie wedstrijden werden allemaal verloren. Ook in de Serie A gaat het niet goed bij Juventus. De Italiaanse topclub staat na elf speelronden op een teleurstellende achtste plek. De ploeg van Allegri wist vijf keer te winnen, vier maal gelijk te spelen en twee maal te verliezen. 

De vier voorgaande ontmoetingen eindigde twee keer in het voordeel van de Portugezen, één keer in een gelijkspel en één keer in het voordeel van de Italianen.