Los Blancos weet te overtuigen voor ruim 2,5 keer je inzet!

Het is tijd voor een lekkere pot voetbal. In de Champions League, het grootste Europese toernooi, neemt RB Leipzig het thuis op tegen de winnaar van vorig jaar, Real Madrid. Om 21:00 wordt er afgetrapt in de Red Bull Arena.

RB Leipzig heeft een matig seizoen in de Bundesliga. Er werden vier wedstrijden gewonnen, vier gelijk gespeeld en drie verloren. Daarmee staat de ploeg van Marco Rose op de 11e plek. In de Champions League gaat het gelukkig wel een stuk beter voor de Duitsers. De campagne begon met twee verliespartijen, van Shakhtar Donetsk en Real Madrid. Daarna werd er twee keer gewonnen, beide keren van Celtic. Momenteel staat Leipzig met 6 punten op de tweede plek, en hebben ze nog altijd zicht op groepswinst.

Real Madrid gaat door waar het vorig jaar gebleven was. De Madrilenen werden vorig jaar kampioen en wisten de Champions League te winnen. Ook dit jaar gaat het voortvarend voor de ploeg van Carlo Ancelotti. In La Liga werd er al tien keer keer gewonnen en één keer gelijk gespeeld. Ook in de Champions League verloren Los Blancos nog niet. Er werden drie wedstrijden gewonnen, van Celtic, Leipzig en Shakhtar. Daarnaast speelden ze ook één keer gelijk tegen Shakhtar.

Real heeft al 18 wedstrijden niet verloren, een ongekend goede statistiek. De ploeg van Ancelotti laat dominant voetbal zien en lijkt momenteel niet te kloppen. Bij winst van Real Madrid, kunnen zij zichzelf kronen tot groepshoofd van groep F.

Live Betting NL - de #1 op live wedden