Le Tigri wint belangrijke strijd onderin voor ruim vijf keer je inzet!

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de Serie A op het programma. Cremonese neemt het thuis op tegen Sampdoria. De wedstrijd begint om 18:30 en wordt gespeeld in het Stadio Giovanni Zini gelegen in Cremona.  De wedstrijd staat onder leiding van de 41-jarige Fabio Maresca.

Cremonese staat met vier punten uit tien wedstrijden op een negentiende plek in de Serie A. Ze wisten geen enkele keer te winnen, speelde vier keer gelijk en verloren maar liefst 6 keer. In deze wedstrijden wisten ze negen keer te scoren en kregen ze 21 doelpunten om hun oren. De topscorers van Cremonese zijn ex-Feyenoorder Cyriel Dessers en David Okereke, beide wisten twee keer het net te vinden.

De tegenstander, Sampdoria staat drie punten uit tien wedstrijden op de laatste plaats. Zij wisten net zoals de tegenstander nog geen enkele wedstrijd te winnen. De ploeg van Dejan Stankovic wist  drie keer gelijk te spelen en verloor zeven keer. In deze wedstrijden wisten ze slechts vijf keer het net te vinden en kregen ze achttien doelpunten tegen. De topscorer bij Sampdoria is ex-speler van Heerenveen Filip Djuricic, hij maakte drie goals.

Dit is de eerste onderlinge ontmoeting ooit in de Serie A tussen beide teams.