Daily Double! Turkse topploeg houdt aansluiting met de top voor 2 keer je inzet!

Op de maandagavond wordt er wederom gevoetbald. In de Turkse competitie speelt de nummer 18, Hatayspor tegen de nummer 5 van de competitie, Besiktas. Om 19:00 zal er afgetrapt worden in het Hatay Stadyumu.

Degradatiekandidaat Hatayspor doet het dramatisch dit seizoen. Er werd pas twee keer gewonnen dit seizoen. Daarnaast speelden ze één keer gelijk en verloren ze al zes keer. In deze negen wedstrijden wist de ploeg van Murat Sönmez pas 7 punten te behalen. Daarmee staan ze nu op de een na laatste plek, de 18e plek. De Turkse club scoorde dit seizoens pas vijf keer en moest al veertien doelpunten uit het eigen doel halen. Bij winst kunnen ze weer even ademhalen, want dan staat Hatayspor boven de degradatiestreep.

Besiktas staat momenteel op de 5e plek in de Super Lig. De topploeg won dit seizoen vijf wedstrijden, speelde vier keer gelijk en verloor pas één wedstrijd. De ploeg van Valérien Ismaël scoorde al 19 keer, maar moest ook al 12 doelpunten incasseren. De laatste 4 wedstrijden werden niet verloren door Besiktas. Als Wout Weghorst en zijn teamgenoten weten te winnen, kunnen ze aansluiting vinden met koploper Fenerbahçe. De ploeg staat momenteel vier punten boven Besiktas.

Onderling speelden Hatayspor en Besiktas pas 4 keer tegen elkaar. Beide teams wisten één keer te winnen. De overige twee edities eindigde in een gelijkspel.