Lijstaanvoerder houdt voor de vierde wedstrijd op rij de nul voor bijna een inzet van 3!

Vanmiddag staat er weer een wedstrijd in de Premier League op het programma. Southampton gaat het in het St. Mary’s Stadium opnemen tegen koploper Arsenal. Dit stadion is gelegen in Southampton. De wedstrijd begint om 15:00 en staat onder leiding van de Engelsman Robert Jones.

Southampton staat met elf punten uit elf wedstrijden op een veertiende plek in de Premier League. Ze drie keer te winnen, speelde twee keer gelijk en verloren zes wedstrijden. In deze wedstrijden wisten ze tien keer te scoren en kregen ze achttien goals tegen. Che Adams is de clubtopscorer, hij wist drie goals te maken.

De tegenstander, Arsenal, staat met 27 punten uit 10 wedstrijden op een eerste plek in de Premier League. De Gunners wisten maar liefst negen wedstrijden te winnen en verloren slechts één wedstrijd, tegen Manchester United. Het doelsaldo van Arsenal dateert 24 goals voor en 10 goals tegen. De topscorer van Arsenal is Gabriel Jesus, hij maakte vijf goals. Saka en Martinelli wisten beide vier keer te scoren.