Topspeler levert weer en brengt zijn ploeg resultaat voor 3,5 keer je inzet!

Vandaag staat er een lekkere wedstrijd klaar in de Bundesliga. FC Augsburg zal het thuis gaan opnemen tegen RB Leipzig. Beide teams staan ergens in de middenmoot, en zullen de wedstrijd willen winnen, om naar boven te kijken, richting de top. Om 15:30 wordt er afgetrapt in de WWK Arena.

FC Augsburg draait een gemiddeld seizoen. Er werden vier wedstrijden gewonnen, één wedstrijd gelijk gespeeld en vijf wedstrijden verloren. De nummer 14 van vorig jaar staat momenteel op de 12e plek. In tien wedstrijden wisten ze al 11 keer te scoren, maar moesten ze ook al 16 keer incasseren.

RB Leipzig heeft een dramatisch seizoen. De ploeg van Marco Rose staat momenteel op de 11e plek. Er werden vier wedstrijden gewonnen, drie gelijk gespeeld en ook drie verloren. De club, waar onder andere topspeler Christopher Nkunku speelt, scoorde dit seizoen al 17 keer, maar moest ook al 15 doelpunten incasseren. In de Champions League staat Leipzig op de tweede plek, er werden twee wedstrijden gewonnen en twee verloren.

Christopher Nkunku is een speler om naar uit te kijken vandaag. De Fransman wist in de Bundesliga al 7 keer het net van de tegenstander te bereiken. Daarmee is hij gedeeltelijk 2e topscorer van de competitie.

RB Leipzig verloor de laatste 11 wedstrijden niet van FC Augsburg. Daarnaast worden er in deze wedstrijd veel doelpunten gemaakt. Zo vielen er in vijf van de laatste zeven onderlinge edities meer dan tweeënhalf doelpunten.

Live Betting NL - de #1 op live wedden