Laagvliegers delen de punten in doelpuntarme pot voor bijna een inzet van 4!

Speelronde 10 in de La Liga is al weer van start gegaan. UD Almeria gaat het opnemen tegen Girona FC. De wedstrijd begint om 19:00 en staat onder leiding van Guillermo Cuadra Fernandez. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio del Mediterráneo en heeft capaciteit voor 22.000 bezoekers. Dit stadion is gelegen in Almeria. 

De promovendus staat met zeven punten uit negen wedstrijden op 18e plek in de La Liga. Na zeven jaar in de La Liga 2 te hebben gespeeld, zijn ze eindelijk weer terug op het hoogste niveau. Dit seizoen hebben ze slechts twee keer weten te winnen. Daarnaast speelde ze één keer gelijk en verloren ze zes keer. In deze wedstrijden kwamen wisten ze acht goals te maken en kregen ze vijftien doelpunten tegen. Almeria wist geen enkele keer de nul te houden.

De tegenstander, Girona FC, staat met acht punten uit negen wedstrijden op een zestiende plek. Ook zij zijn afgelopen seizoen gepromoveerd naar de La Liga. De ploeg van Michel wist twee wedstrijden te winnen, twee keer gelijk te spelen en verloor vijf wedstrijden. In deze wedstrijden moesten ze vijftien goals incasseren en wisten ze zelf twaalf keer het net te vinden. Ook Girona wist geen enkele keer de nul te houden. 

In 2 van de laatste 3 onderlinge duels tussen UD Almeria en Girona FC vielen er minder dan 2.5 goal.

Wij verwachten dat de wedstrijd tussen degradatiekandidaten eindigt in een gelijkspel. Daarnaast denken wij dat er minden dan 2.5 goal valt.