Koploper in zowel nationale competitie als Europees wint wederom voor bijna 3 keer je inzet!

Terwijl er in bijna alle nationale competities gevoetbald wordt, is er nog één wedstrijd tegoed in de Europa League. Door het overlijden van queen Elisabeth werd deze wedstrijd uitgesteld. De wedstrijd waarover het gaat is: Arsenal – PSV Eindhoven. Om 19:00 zal er afgetrapt worden in het Emirates Stadium.

Arsenal doet het op alle gronden erg goed. In de Premier League werd er pas één keer verloren, van Manchester United. Daarnaast werden er negen wedstrijden gewonnen, waardoor The Gunners bovenaan de ranglijst staan. Ook in de Champions League staat de ploeg uit Londen bovenaan. Er werd drie keer gewonnen, tweemaal van Bodø Glimt en één keer van Zürich. Inmiddels wist Arsenal al zeven wedstrijden op rij te winnen. Bij een overwinning doet de ploeg van Mikel Arteta goede zaken om groepshoofd te worden in groep A.

PSV Eindhoven heeft ook een goed seizoen tot dusver. In de Eredivisie wisten de Eindhovenaren al acht keer te winnen en verloor het twee keer. De ploeg van Ruud van Nistelrooy kwam al 34(!) keer tot scoren en moest ook al 14 doelpunten incasseren. In de Champions League is PSV ook ongeslagen. Er werd twee keer ruim gewonnen van Zürich (1-5 en 5-0). Daarnaast speelden ze gelijk tegen Bodø Glimt.

Beide teams staan garant voor veel doelpunten. Bij de thuisploeg Arsenal vielen er in zes van de laatste acht wedstrijden meer dan tweeënhalf doelpunten. Bij PSV was dit in vijf van de laatste zes wedstrijden het geval. Wij denken dat Arsenal de winst in Londen houdt, maar dat PSV doet waar ze goed in zijn: doelpunten maken.