Ex-Tottenham speler vindt na twee wedstrijden weer eens het net voor bijna een inzet van 5!

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de Pro League op het programma. In de 13e speelronde nemen Royal Antwerp FC en KV Oostende het tegen elkaar op. De wedstrijd begint om 18:30 en wordt gespeeld in het Bosuilstadion gelegen in Antwerpen. De Belgische scheidsrechter Bert Put heeft de leiding over de wedstrijd. 

De thuisploeg Royal Antwerp FC, staat met 30 punten op de tweede plaats in de Pro League. De eerste negen wedstrijden van het seizoen werden allemaal gewonnen. In de laatste drie wedstrijden, werd er twee keer verloren. In deze wedstrijden kwam de ploeg van Mark van Bommel 24 keer tot scoren en moesten ze 11 goals incasseren. De Nederlandse spits Vincent Janssen is met zeven goals de topscorer van Royal Antwerp FC

KV Oostende staat met elf punten op een vijftiende plaats in de Pro League. De club uit Oostende wist 3 keer te winnen, 2 maal gelijk te spelen en verloren maar liefst zeven wedstrijden. Ze moesten in deze wedstrijd 22 doelpunten incasseren en wisten zelf 13 goals te scoren. 

In de laatste vijf van de zes onderlinge wedstrijden tussen Royal Antwerp FC en KV Oostende wisten beide teams te scoren.

Wij verwachten dat Royal Antwerp FC wint, beide teams scoren en Vincent Janssen zijn achtste goal van het seizoen scoort.