Colombiaan schiet zijn ploeg naar resultaat voor ruim 5 keer je inzet!

Vanavond neemt Leicester City het in eigen stadion op tegen Leeds United. De ploegen bungelen beide onderin de Premier League, dus is het voor beiden een mooie kans om punten te pakken. De wedstrijd in het King Power Stadium te Leicester staat onder leiding van Peter Banks, en zal om 21.15 uur aanvangen.

Leicester City is momenteel rode lantaarndrager in de Premier League. Coach Brendan Rodgers zit sinds 2019 op de bank bij The Foxes, maar de roep om zijn ontslag begint nu te groeien op de tribunes. Leicester wist dit seizoen dan ook pas 5 punten bij elkaar te voetballen in 10 wedstrijden, vanzelfsprekend teleurstellend voor supporters die hun club in het seizoen 2015/2016 nog kampioen zagen worden. Smaakmaker bij Leicester City is James Maddison, die bezig is aan zijn vijfde seizoen voor de club. Hij maakte deze competitie 5 goals en leverde 2 assists. Leicester viel vorig jaar nog maar net buiten de boot voor Europees voetbal, met een 8e plek.

Bij Leeds United is de teneur niet veel beter. The Peacocks wisten al 6 Premier League-wedstrijden op rij niet te winnen. De laatste overwinning was in eigen huis tegen Chelsea, op 21 augustus. De ploeg uit Leeds begon geweldig aan het seizoen met 7 punten uit de eerste 3 wedstrijden. In de 6 speelronden die volgden, werden slechts 2 punten gepakt. In het team van Jesse Marsch spelen enkele bekenden, waaronder Nederlanders Pascal Struijk en Crysencio Summerville. Eerstgenoemde is een van de vaste krachten, Summerville moet het tot nog toe met invalbeurten doen.

Oud-Feyenoorder Luis Sinisterra was, tot zijn rode kaart tegen Aston Villa, erg op dreef met 2 goals in 3 wedstrijden. In de interlandbreak die volgde maakte hij ook nog een 3 goals in 2 wedstrijden voor Colombia. Afgelopen zondag tegen Arsenal wist hij het net niet te vinden in een wedstrijd die met 1-0 werd verloren.

Wij verwachten dat Sinisterra zijn ploeg vanavond weer aan resultaat gaat helpen met een doelpunt.