Twee verschillende doelpuntenmakers levert je ruim 4 keer je inzet op!

Vanavond speelt hekkensluiter Elche CF thuis tegen de koploper, Real Madrid. De wedstrijd wordt om 21:00 afgetrapt in het Estadio Manuel Martínez Valero. De ene ploeg heeft nog geen wedstrijd gewonnen, terwijl de andere ploeg nog geen wedstrijd heeft verloren.

Elche CF heeft dit seizoen pas drie punten. Er werd driemaal gelijk gespeeld en zes keer verloren. In deze negen wedstrijden wist de ploeg van Jorge Almiron negen keer te scoren en incasseerde het maar liefst 21 doelpunten! Geen lekker seizoen tot nu toe voor Elche, wat vorig jaar nog knap 13e werd.

Voor Los Blancos is het een fantastisch seizoen. Er werd dit seizoen acht keer gewonnen en één keer gelijk gespeeld. Afgelopen weekend won de Spaanse grootmacht nog met 3-1 van concurrent FC Barcelona. De Madrilenen wisten al 22 keer te scoren en kreeg daarnaast 8 tegendoelpunten. Ook in de Champions League loopt alles op rolletjes. Er werd drie keer gewonnen en één keer gelijk gespeeld. De Koninklijke zijn inmiddels al 16 wedstrijden ongeslagen.

Twee spelers lijken hun vorm van vorig jaar vast te houden: Karim Benzema en Vinícius Júnior. De Fransman wist in zes wedstrijden al vier keer te scoren, daarnaast was hij een aantal wedstrijden geblesseerd. De Braziliaan wist al vijf keer te scoren in negen wedstrijden.

Onderling zal het voor Elche wederom een zware wedstrijd worden. Elche en Real Madrid troffen elkaar 9 keer eerder, er werd zeven keer gewonnen door Real en tweemaal gelijk gespeeld.

Wij denken dat Real Madrid een makkelijke wedstrijd zal hebben, mede dankzij goals van zowel Viní als Benzema.