The Blues houden vijf wedstrijden achter elkaar de nul voor ruim een inzet van 3!

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de Premier League op het programma. Brentford neemt het thuis op tegen grootmacht Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in het Brentford Community Stadium en begint om 20:30. Het stadion is gelegen in London. De wedstrijd staat onder leiding van de Australian Jarred Gillett. 

Brentford staat met dertien punten uit tien wedstrijden op een negende plek in de Premier League. De ploeg van Thomas Frank wist drie keer te winnen, vier keer gelijk te spelen en drie maal te verliezen. In de wedstrijden moest de keeper zeventien keer vissen en kwamen de spelers van Brentford achttien keer tot scoren. 

Chelsea staat met negentien punten uit negen wedstrijden op de vierde plek in de Premier League. Sinds Graham Potter aan het roer staat bij de club uit London, is het beter gaan lopen. De laatste vijf wedstrijden wist Chelsea allemaal te winnen. Hiervan waren er drie in de Premier League en 2 in de Champions League. In vier van de vijf wedstrijden wist Kepa de nul te houden.

Chelsea wist vier van de zes onderlinge wedstrijden te winnen. Ook hielden ze toen vier keer de nul.

Wij verwachten dat Chelsea wint en dat Kepa voor de vijfde keer op rij de nul houdt.