Spits scoort achtste goal van het seizoen voor een inzet van 9!

Vanavond staat er een wedstrijd in de La Liga op het programma. Laagvlieger Cadiz gaat het thuis opnemen tegen Real Betis. Scheidsrechter Antonio Mateu fluit om 19:00 voor de aftrap. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramon de Carranza gelegen in Cadiz. Dit stadion biedt plaats aan 20.724 toeschouwers.

De thuisploeg Cadiz, staat op een negentiende plaats met zes punten uit negen wedstrijden. De ploeg van Sergio wist één keer te winnen, drie keer gelijk te spelen en vijf keer te verliezen. Ze wisten slechts vier keer te scoren en kregen zeventien goals tegen. 

Real Betis staat op een vijfde plek met negentien punten uit negen wedstrijden. De ploeg van Manuel Pellegrini wist zes keer te winnen, één keer gelijk te spelen en twee maal te verliezen. In deze wedstrijden kwamen ze dertien keer tot scoren en moesten ze zes goals incasseren. Borja Iglesias maakte zeven goals tot nu toe en gaf twee assists. Hiermee heeft hij een groot aandeel in de gemaakte doelpunten.

Real Betis heeft de laatste vijf onderlinge duels niet verloren van Cadiz. Daarnaast vielen er in vier van de laatste 5 wedstrijden minder dan 2.5 goal per wedstrijd. 

Wij verwachten dat Betis de drie punten mee naar huis neemt en er minder dan 2.5 goal valt. Ook denken wij dat Borja Iglesias zijn achtste goal van het seizoen maakt.

Live Betting NL - de #1 op live wedden