Egyptian King heeft eindelijk zijn vorm te pakken voor 4,5 keer je inzet!

Op deze mooie woensdag wordt er wederom Premier League voetbal gespeeld. Op Anfield speelt Liverpool vanavond thuis tegen het uit Londen komende West Ham United. Om 20:30 zullen de nummer acht en twaalf van de competitie het tegen elkaar opnemen.

Liverpool FC heeft een dramatisch seizoen tot nu toe. Er werd pas drie keer gewonnen. Daarnaast speelden The Reds vier keer gelijk en verloren ze twee keer. Liverpool scoort echter wel veel doelpunten, al 21 in 9 wedstrijden. Daarnaast krijgen ze er gemiddeld ook wel één tegen, ze kregen namelijk 12 goals tegen in 9 wedstrijden. Ook in de Champions League beleeft Liverpool doelpuntrijke potjes. Met 12 doelpunten voor en 6 doelpunten tegen in 4 wedstrijden, staat de ploeg van Jürgen Klopp op de 2e plek, met welgeteld 9 punten.

Mohamed Salah lijkt eindelijk zijn vorm te herpakken. De Egyptenaar scoorde vorige week in de Champions League een hattrick in 13(!) minuten tijd. Vervolgens wist de topscorer van vorig jaar het winnende doelpunt te maken tegen Manchester City, afgelopen zondag.

West Ham United heeft dit seizoen ook een minder seizoen. Vorig jaar werden ze nog knap zevende en wisten ze uiteindelijk de Conference League te halen. Op de Europese velden is de club uit Londen nog ongeslagen, er werd vier keer gewonnen. In de competitie gaat het minder voortvarend. Er werd drie keer gewonnen, twee keer gelijk gespeeld en vijf keer verloren.

De laatste vijf onderling wedstrijden die in Liverpool gespeeld werden, werden allemaal gewonnen door Liverpool. Daarnaast wisten beide teams te scoren in vier van de laatste vijf edities tegen elkaar.

Wij denken dat Mohamed Salah zijn vorm van de afgelopen week doorzet en dat mede door zijn goal Liverpool zal winnen. Daarnaast verwachten we dat West Ham wel een doelpunt zal meepikken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden