Thiem kent geen genade met de thuisspeler!

In Antwerpen staat de European Open deze week op het programma. Geerts mag het vandaag in eigen land opnemen tegen voormalig grand slam winnaar Thiem. Thiem mag vandaag de favoriete rol op zich nemen, wat natuurlijk meer dan terecht is.

Thiem is na zijn lange blessure terug betere resultaten aan het behalen. Hij kan zijn niveau van enkele jaren geleden nog niet behalen, maar weet het toch velen moeilijk te maken. Vorige week bereikte de Oostenrijker nog de halve finale in Gijon, waar hij met 6-4/6-4 werd uitgeschakeld door de uiteindelijke toernooiwinnaar Rublev. Op weg naar de halve finale won hij onder andere van Cerundolo en Giron.

Geerts zal voor velen een onbekende naam zijn. De Belg staat op de ATP-ranking 268ste en is eigenlijk heel het jaar actief op challenger-toernooien. De vorm van Geerts is op zijn minst gezegd niet zo goed. Van zijn 10 laatste wedstrijden wist hij er slechts 1 te winnen. Hij werd in de afgelopen 2 maanden bijvoorbeeld 5 keer in de eerste ronde van een challenger-toernooi uitgeschakeld. Vandaag zal hij het tegen een paar niveau’s hoger moeten opnemen, aangezien Thiem niet zomaar iemand op de ATP-tour is.

We verwachten vandaag een simpele overwinning voor Thiem. De Oostenrijker is kwalitatief gezien gewoonweg te sterk, waardoor we deze lijn zeer haalbaar vinden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden