Oud-Eredivisiespeler scoort weer een keer voor ruim een inzet van 5!

Vanavond staat er een wedstrijd in de Pro League op het programma. KRC Genk gaat het thuis opnemen tegen KVC Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in de Cegeka Arena gelegen in Genk. De wedstrijd begint om 20:45 en staat onder leiding van Arthur Denil. 

De thuisploeg KRC Genk, staat met 31 punten uit 12 wedstrijden bovenaan in de Pro League. De laatste vijf wedstrijd werden allemaal gewonnen en de afgelopen elf wedstrijden werd er geen één keer verloren. Alleen de eerste wedstrijd werd met 3-2 verloren, tegen Club Brugge. De ploeg van Wouter Vrancken wist 27 keer te scoren en moest 11 doelpunten incasseren. Mike Trésor (oud Willem II speler) en Bryan Heynen zijn beide topscorers met allebei vijf doelpunten.

KVC Westerlo staat negentien punten uit twaalf wedstrijden op een achtste plek. Zij wisten zes keer te winnen, één keer gelijk te spelen en vijf keer te verliezen. In deze wedstrijden kwamen ze 22 keer tot scoren en kregen ze 20 doelpunten tegen. 

In de 6 van de laatste 8 onderlinge wedstrijden kwamen beide teams tot scoren. Daarnaast vielen er in de 8 van de laatste 9 wedstrijden meer dan 2.5 goal.

Wij verwachten dat Genk wint, beide teams scoren en er meer dan 2.5 goal valt. Daarnaast denken we dat Mike Trésor weer een keer het net weet te vinden.