Regerend kampioen wint wederom voor bijna 4 keer je inzet!

De laatste wedstrijd van het weekend in de Roemeense league wordt gespeeld tussen regerende kampioen, CFR Cluj en Sepsi OSK. De wedstrijd wordt om 20:00 afgetrapt in het Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

CFR Cluj heeft een degelijk seizoen, met drie wedstrijden minder dan de koploper en de nummer 2 staat het op de derde plek. Er werd zeven maal gewonnen, één keer gelijk gespeeld en drie keer verloren. Met 22 punten uit 11 wedstrijden staan ze dus op de 3e plek. De koploper, heeft 33 punten weten te behalen uit 14 wedstrijden, dus Cluj staat nog niet bovenaan als ze alle drie de wedstrijden weten te winnen. Uit de laatste 5 wedstrijden wist Cluj maar liefst 13 punten te behalen.

De tegenstander van vandaag is Sepsi OSK. De ploeg van trainer Cristiano Bergodi wist dit seizoen vijf keer te winnen, speelde vier keer gelijk en verloor ook vier wedstrijden. In deze 13 wedstrijden wisten ze 20 keer te scoren en moest het 10 doelpunten incasseren.

Bij CFR Cluj vielen er in de laatste 8 potten minder dan tweeënhalf goals, de huidige kampioen scoort dus niet veel, maar incasseert ook weinig. Onderling is dit eigenlijk ook vaak het geval. Van de laatste 10 wedstrijden, eindigde 9 wedstrijden in minder dan tweeënhalf doelpunten.

Wij denken dat Cluj de huidige vorm vasthoudt, en weet te winnen. Daarnaast denken wij dat het wederom een wedstrijd wordt met weinig doelpunten.

Live Betting NL - de #1 op live wedden