Doelpuntrijke wedstrijd kent maar 1 winnaar voor bijna 4 keer je inzet!

Vandaag wordt er in de Serie A de laatste wedstrijd gespeeld van speelronde 10. De wedstrijd zal gaan tussen laagvlieger Sampdoria en AS Roma. De wedstrijd begint om 18:30 en wordt gespeeld in het Stadio Luigi Ferrari, gelegen in Genoa.

Sampdoria heeft een belabberd seizoen. Dit seizoen wisten ze nog geen wedstrijd te winnen, er werd drie keer gelijk gespeeld en zes keer verloren. Met 3 punten uit 9 wedstrijden staat de ploeg uit Genoa dan ook op de laatste plek. In de laatste 5 wedstrijden wisten ze maar één punt te pakken. Echter wisten ze wel in 4 van de laatste 5 wedstrijden een doelpunt te maken.

AS Roma heeft een degelijk seizoen. De ploeg van José Mourinho wist dit seizoen zes wedstrijden te winnen, speelde één keer gelijk en verloor twee wedstrijden. Er werd verloren van Udinese en Atalanta. In de Europa League verloren de Romeinen ook al twee keer, speelden ze één keer gelijk en wonnen ze ook één keer.

Bij beide teams vallen er veel doelpunten. Bij de thuisploeg, Sampdoria vielen in 4 van de laatste 5 wedstrijden meer dan tweeënhalf goals, en in 5 van de laatste 6 wedstrijden wisten beide teams te scoren. Voor AS Roma geldt dat er in 8 van de laatste 10 wedstrijden meer dan tweeënhalf goals vielen en in 4 van de laatste 5 wedstrijden beide teams wisten te scoren.

Wij denken dat de Romeinen de winst mee naar huis nemen, maar dat Sampdoria wederom weet te scoren.