Degradant Ligue 1 pakt koppositie terug voor ruim een inzet van 5!

Vanavond staat er een wedstrijd in de Ligue 2 op het programma. SC Bastia gaat het thuis opnemen tegen Bordeaux.

De wedstrijd begint om 20:45 en wordt gespeeld in het Stade Armand Cesari.

Dit stadion is gelegen in Bastia. De Fransman Nicolas Rainville heeft de leiding over deze wedstrijd.

SC Bastia staat op een tiende plek met zestien punten uit elf wedstrijden. Ze wisten vijf keer te winnen, één keer gelijk te spelen en vijf keer te verliezen. In deze wedstrijd kwam Bastia twaalf keer tot scoren en werden er zestien goals geïncasseerd. Frank Magri is met drie doelpunten de topscorer van SC Bastia. 

Bordeaux staat op een derde plaats met 23 punten uit elf wedstrijden, dit zijn evenveel punten als de koploper Le Havre. De ploeg van David Guion wist zeven keer te winnen, twee keer gelijk te spelen en twee keer te verliezen. In deze wedstrijden werden slechts zes goals geïncasseerd en zeventien goals gescoord. Josh Maja heeft een groot aandeel in de gescoorde goals, hij maakte er namelijk zeven. 

De laatste drie onderlinge wedstrijden heeft Bordeaux niet verloren. Daarnaast vielen in de laatste negen wedstrijden minder dan 2.5 goal.

Wij verwachten dat Bordeaux wint en er minder dan 2.5 goal valt.